Menu na tento týden

Pondělí 6.2.
Snídaně: Remuláda z vajec se sušenými rajčaty, pečivo A:1,3,7,11
Svačina: Meruňkové smoothie s jogurtem a chia semínky
Oběd: Maso dvou barev na tymiánu, hrášková rýže A:1
Svačina: Krém ze zeleného hrášku
Večeře: Krůtí prsíčko, balkánská omáčka s bylinkami, mix pečené zeleniny A:1

Úterý 7.2.
Snídaně: Borůvkové lívanečky jogurt s ořechy a kakaem A:1,3,7,8
Svačina: Pomazánka z kořenové zeleniny, pečivo A:1,7,9,11
Oběd: Kuřecí trhané maso v zázvorové marinádě v tortille s praženými mandlemi, miso A:6,8,11
Svačina: Mléčná rýže s pečenou dýní, jablky a rozinkami A:7,8
Večeře: Grilovaný steak z okouna, pečené bylinkové grenaille A:6,7,9

Středa 8.2.
Snídaně: Sandwich s pečeným sýrem a bylinkovým žervé A:1,7,11
Svačina: Chia pudink s mangovým pyré A:7
Oběd: Celozrnné špaldové těstoviny s ratatouille a parmazánem A:1,12
Svačina: Mrkvová polévka s praženou cizrnou A:7,9
Večeře: Krůtí roládka se špenátem a sušenými rajčaty, šťouchané brambory s cibulkou A:7

Čtvrtek 9.2.
Snídaně: Banánový chléb, broskvové želé, pražené kešu oříšky A:1,3,7
Svačina: Rajčatovo – rukolový krém s bílým sezamem A:7
Oběd: Restované sójové maso, rýžové nudle se zeleninou a mungo fazolkami A:5,6
Svačina: Limetková pomazánka s mátou, zelenina A:7
Večeře: Pečené kuřecí stripsy s bramborovou kaí A:1,9

Pátek 10.2.
Snídaně: Fazole v omáčce z rajčat a manga, volské oko, pečivo A:1,3,7,11
Svačina: Houbový krém A:7,9
Oběd: Rybí karbanátek, cibulový kus – kus, česnekový jogurt A:1,4,7
Svačina: Pomazánka z pečených lilků, zeleninové hranolky
Večeře: Kuřecí prso v pikantní marinádě s grilovanou zeleninou, pečený brambor s česnekovým dipem

Sobota 11.2.
Snídaně: Brownies s červenou řepou a banánem A:1,3,7
Svačina: Vaječná fritáta A:3
Oběd: Kuřecí špíz se švestkami, rýže A:1,3,7,12
Svačina: Pažitkové žervé, zelenina A:7,9
Večeře: Těstovinový salát se zeleninou, kuřecím prsem a jogurtovou zálivkou A:3,7,8

Změna jídel vyhrazena.

Menu na příští týden

Pondělí 13.2.
Snídaně: Míchaná vejce s cibulkou, pečivo A:1,3,7,11
Svačina: Rýžovo-tvarohový nákyp s ovocem A:8,7
Oběd: Indické kuřecí kari s cizrnou a rýží A:1
Svačina: Pomazánka z červené řepy, zeleninové hranolky A:1,7,
Večeře: Drůbeží kostky dušené s mrkví, šťouchaný brambor A:1

Úterý 14.2.
Snídaně: Tvaroh, meruňky, granola A:1,3,7
Svačina: Kuřecí vývar s nudlemi
Oběd: Krůtí prsíčko sous-vide, pikantní omáčka, bulgur se zeleninou A:7
Svačina: Salát caprese A:7, 11
Večeře: Zapečená zelenina s balkánským sýrem, mix salátů s černou olivou, jogurtový dip A:3,7

Středa 15.2.
Snídaně: Krůtí šunka, petrželková pomazánka, pečivo A:1,3,7,11
Svačina: Ovocné smoothie
Oběd: Hamburská pečeně, knedlík z tmavého chleba se slunečnicovými semínky A:1,3,7,9
Svačina: Mrkvový muffin se skořicí A:1,3,7
Večeře: Linguine se smetanovým špenátem, kuřecím masem a česnekem A:7

Čtvrtek 16.2.
Snídaně: Ovesná kaše s borůvkami, dýňovým semínkem a slunečnicí A:1,7,8
Svačina: Zeleninový krém s černým sezamem A:7
Oběd: Krůtí výpečky, kysané zelí, pečené brambory
Svačina: Provensálské žervé, zeleninové hranolky A:1,3,7,11
Večeře: Pohanková kaše se zeleninou a žampiony

Pátek 17.2.
Snídaně: Papriková pomazánka, zelenina, pečivo A:1,3,7,11
Svačina: Smoothie z okurek, jablek a chia
Oběd: Kuřecí prsíčko v česnekovém oleji, kus-kus se sušenými rajčaty A:1
Svačina: Waldorf salát A:7,8,9
Večeře: Vaječná roláda s žampiony a zeleninou, tvarohovo-jogurtový dip A: 3,7

Sobota 18.2.
Snídaně: Maková bábovka A:1,3,7,8
Svačina: Karotkový krém se zázvorem a černým sezamem A:7,11
Oběd: Segedínský guláš s tarhoňou A:7,9
Svačina: Jogurt s višněmi A:7
Večeře: Zapečený květák s vejci, zelný salátek A:3,7

Krabičkové menu pro ženy i muže – Teplice

Naše krabičkové menu není jen krabičková dieta, ale hlavně nutričně i kaloricky vyvážené a zdravé jídlo s optimálním množstvím bílkovin, sacharidů a tuků, které jsou rozloženy do pěti denních porcí (pondělí – sobota).

Důraz je kladen zejména na kvalitu použitých surovin bez použití cukru a bílé mouky. Všechna jídla připravují profesionální kuchaři šetrnou úpravou, bez potravinových náhražek, pouze ze skutečných potravin.

Naše používané mouky: rýžová, sezamová, čiroková, tapioková, pohanková, žitná celozrnná, špaldová celozrnná.

Naše používaná sladidla: čekankový sirup, agáve sirup BIO, xylitol, erythritol.

Podle pohlaví se rozlišují energetické hodnoty programu na den.

Těhotným ženám doporučujeme zvolit energetický plán pro muže.

Seznam alergenů

1 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 KORÝŠI a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
3 VEJCE a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
4 RYBY a výrobky z nich
5 PODZEMNICE OLEJNÁ (arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
6 SÓJOVÉ BOBY (sója) a výrobky z nich
7 MLÉKO a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život
8 SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9 CELER a výrobky z něj
10 HOŘČICE a výrobky z ní
11 SEZAMOVÁ SEMENA (sezam) a výrobky z nich
12 OXID SIŘIČITÝ a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg
13 VLČÍ BOB (Lupina) a výrobky z něj
14 MĚKKÝŠI a výrobky z nich

Menu