Menu na tento týden

Pondělí 24.1.
Snídaně: Sýrová pomazánka, zelenina, pečivo A:1,3,7,11
Svačina: Smoothie z jogurtu, borůvek a banánu A:7
Oběd: Kuřecí směs na červeném víně, jasmínová rýže A:1,9,12
Svačina: Jogurt s lesním ovocem a granolou A: 1,7,8
Večeře: Štika v kari marinádě, pečená zelenina A:4,6,9

Úterý 25.1.
Snídaně: Lívance z žitné mouky s tvarohem a jablky A:1,7,3
Svačina: Vaječná pomazánka se sýrem cottage, knäckebrod, čerstvá zelenina A:1,3,7
Oběd: Trhané kuřecí maso na selském salátu s lístky z červené řepy, křenový dip A: 7,10
Svačina: Tvaroh s čekankovým sirupem a kustovnicí čínskou A:7
Večeře: Celozrnné těstoviny s rajčatovou omáčkou a parmazánem A:7

Středa 26.1.
Snídaně: Pomazánka z pečených paprik, rajče, pečivo A:1,7,3
Svačina: Muffin s mákem a švestkami A:1
Oběd: Kuřecí nudličky v pepřové omáčce, natural rýže A:1,7
Svačina: Sýrová rolka plněná bylinkovým žervé, zelenina A:7,3
Večeře: Dušená šunka, kaše ze žlutého hrachu, cibulka

Čtvrtek 27.1.
Snídaně: Volské oko, pažitkový krém, pečivo A:1,3
Svačina: Bílý jogurt s hruškami a medovými vločkami A:1,7
Oběd: Krůtí prsíčko na bulguretu s praženým dýňovým semínkem A:1
Svačina: Šunková pěna, okurka A:7
Večeře: Masové kapustové biftečky provoněné česnekem, šťouchaný brambor, okurkový salát A:1,3

Pátek 28.1.
Snídaně: Budapešťská pomazánka, pečivo A:1,3
Svačina: Ovesná kaše s čokoládou, meruňkami a kešu oříšky A:1,7,8
Oběd: Krůtí výpečky na rozmarýnu, pečené brambory, pikantní kysané zelí A:1
Svačina: Krém z červené řepy s kousky tofu A:6
Večeře: Kuřecí nudličky na hlívě ústřičné, bylinkový kus-kus A:1,9

Sobota 29.1.
Snídaně: Jahodový koláč s tvarohem A:1,3,7
Svačina: Hanácký salát, pečivo A:1,7,11
Oběd: Vepřový závitek, karotkové pyré A:1,7
Svačina: Jogurt s mangem A:7
Večeře: Tukožroutská polévka s hovězím masem A:9

Změna jídel je vyhrazena.

Menu na příští týden

Krabičkové menu pro ženy i muže – Teplice

Naše krabičkové menu není jen krabičková dieta, ale hlavně nutričně i kaloricky vyvážené a zdravé jídlo s optimálním množstvím bílkovin, sacharidů a tuků, které jsou rozloženy do pěti denních porcí (pondělí – sobota).

Důraz je kladen zejména na kvalitu použitých surovin bez použití cukru a bílé mouky. Všechna jídla připravují profesionální kuchaři šetrnou úpravou, bez potravinových náhražek, pouze ze skutečných potravin.

Naše používané mouky: rýžová, sezamová, čiroková, tapioková, pohanková, žitná celozrnná, špaldová celozrnná

Naše používaná sladidla: čekankový sirup, agáve sirup BIO, xylitol, erythritol

Podle pohlaví se rozlišují energetické hodnoty programu na den.

Těhotným ženám doporučujeme zvolit energetický plán pro muže.

Seznam alergenů

1 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 KORÝŠI a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
3 VEJCE a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
4 RYBY a výrobky z nich
5 PODZEMNICE OLEJNÁ (arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
6 SÓJOVÉ BOBY (sója) a výrobky z nich
7 MLÉKO a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život
8 SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9 CELER a výrobky z něj
10 HOŘČICE a výrobky z ní
11 SEZAMOVÁ SEMENA (sezam) a výrobky z nich
12 OXID SIŘIČITÝ a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg
13 VLČÍ BOB (Lupina) a výrobky z něj
14 MĚKKÝŠI a výrobky z nich

Menu